Självbild
Publicerat den

Nu är jag inskriven och aktiv på ungdomsslussen! Jag svängde förbi en stund igår (inbokat möte) och pratade jag med min handläggare om det här med praktik och hon sade att jag har tio arbetsdagar på mig att ordna en praktikplats och om jag inte skulle ha någon innan den 5/10 kommer hon att ordna en åt mig. Jag har ingen aning om vart jag vill vara, men det är som tur är ingen brådska att lista ut det. Jag var först inne på om jag inte skulle vara på Stadium, men det känns som att det är smidigare att vara i en internationell butik (jag vill göra någonting annat än att assistera idrottslärare) och inte en som bara har sin verksamhet i Sverige. Vi får se vart jag hamnar.

När vi pratat klart om praktik fick jag svara på några frågor om min hälsa och skriva på några papper (man måste göra det när man blir inskriven). Jag fick svara på frågor som hur många gånger i veckan jag duschar, hur bra min sömn är, hur min relation till familj och vänner ser ut osv. Det här med hur många gånger i veckan jag duschar är bara löjligt. Varför skall jag behöva svara på någonting sådant? Jag svarade iallafall ärligt på alla frågor, hur irrelevanta jag tyckte att de var.

Jag har varit på ungdomsslussen idag också. Det är sagt att vi skall vara på praktik måndag-torsdag oh på fredagar är vi på ungdomsslussen och diskuterar olika ämnen. Den här gången diskuterade vi självbild och nästa vecka skall vi diskutera hälsa. Passar mig utmärkt 






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?