Namnen på plats
Publicerat den

Nu har vi fått våra namn på dörren och nere i entrén! Jag såg att den gamla namnskylten satt kvar när jag kom till lägenheten i fredags, men jag hann aldrig kontakta bovärden av den anledningen att hans arbetsdag var slut Marie överlämnade en av nycklarna. Igår när vi var till bobutiken för att hämta ut de resterande två påpekade jag att vi vill att namnskylten byts ut (det kan vara en fördel om brevbäraren vet vart han skall göra av vår post!), men de kunde inte göra någonting åt det utan föreslog att vi gör en egen namnskylt och kontaktar bovärden - som har hand om det mesta i området. Han var här innan lunch, men han nästintill vände i dörren p.g.a. att han var tvungen att ordna ett nytt lås. Du som är boende hos Kopparstaden får tre stycken nycklar som är numrerade 1-3, men vi hade en nyckel med en 1:a på och två stycken nycklar med en 2:a på. Hur det var möjligt vet vi inte med tanke på att man inte får kopiera nycklarna (en teori är att nyckel nummer 3 har kommit bort och att man har valt att kopiera nyckel nummer 2). Nu är namnskylten och låset på sin plats iallafall.

Mamma har varit och hälsat på idag också Hon hade ett ärende här i Falun innan lunch och svängde förbi, med kaninburen som jag skall få låna av min syster, på vägen hem. 






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?