Nu är vi fyra i familjen ♥
Publicerat den

Min lilla flicka är hemma! Hon hämtades i stan imorse och har nu varit hos oss i sex timmar. Hon var något reserverad i bilen, men det blev liv i henne bara vi kom hem och avlägsnade den övre delen av transportburen. Hon ville så gärna utforska lägenheten. Jag vågade dock inte släppa ut henne med tanke på att det är hennes första dag. Jag satte in henne i buren, som verkade vara väldigt intressant. Hon sprang runt och luktade på väggarna, luktade på ovansidan av gallret och ställde sig mot luckan. Hon hade fullt upp med att undersöka buren att hon inte lade märke till Malte. Han lade däremot märke till henne väldigt snabbt. Han blev rädd när han hörde henne och stampade till en gång. Han lugnade dock ned sig och rädslan övergick till nyfikenhet. Han biter i gallret konstant i hopp om att jag skall släppa ut honom så att han kan skutta fram och nosa på henne. Han har fått nosa på henne en gång idag och det gick jättebra. Han var så duktig så! Jag var rädd att han skulle försöka bita henne, att det var därför han bet och slet i gallret, men han pussade henne på pannan och skuttade glatt vidare 
 
Det är en lättnad att de, än så länge, går väldigt bra ihop. Jag förstod att Malte skulle gilla henne och det är roligt att hon gillar honom tillbaka. Jag längtar tills hon blir större så att man kan låta dem hälsa på varandra på golvet (de har fått hälsa på varandra från varsin sida av gallret till Millies bur p.g.a. att han är tre-fyra gånger större än henne). En sak i taget... Nu skall hon vänja sig vid lägenheten och alla som bor i den. När hon har gjort det skall jag börja plocka med henne mer. Hon gillar inte att bli buren med en arm och jag vet inte vad hon tycker om att placeras på rygg (jag brukar ha kaninerna på rygg i knät när jag klipper klorna på dem). 
 
Nej, nu skall jag se hur lillflickan har det  Bye bye!
 



Anonym

Åh så liten och söt hon är :D



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?