CityGross förmånskort
Publicerat den

Vad snopna vi blev när vi var på väg hem efter att ha tagit en promenad i skogen i det vackra vädret. Vi svängde in på gatan (vi bor längst ner och befann oss längst upp) och skulle precis till att gå förbi en bil med släp när en man plötsligt kliver ur bilen och frågar om vi vill ha gratis frukt. Jag tyckte att det verkade skumt och kopplade inte förrän jag såg att det stod CityGross på hans bröst. Vi tackade ja och han tog fram en korg med äpplen ur baksätet och ett reklamblad från släpet. Vi tackade och gick vidare hemåt. Jag kastade reklambladet av den anledningen att det gjorde reklam för förmånskortet - som vi har! Det var hur som helst snällt av honom (smart om inte annat) och äpplena var jättegoda. Här skall bakas äppelpaj!
 
Jag kan förövrigt säga att förmånskortet är jättebra. Jag tycker att Ni skall skaffa ett om Ni inte redan har gjort det, inte bara för att man får bättre erbjudanden än de som inte har kortet utan också för att man får hem en rabattkupong med 5% rabatt på hela köpet. Våra kom väldigt lägligt!





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?