8 månader
Publicerat den

Jag kan inte förstå att jag och Mikael redan har varit tillsammans i 8 månader Nu är det bara
4 månader kvar till vi har varit tillsammans i 1 år. Ett helt år! Det är inte klokt vad dagarna springer iväg. Jag måste dock erkänna att det finns en tråkig sak med att vi snart firar vår första årsdag och det är att vi inte har nått våra mål... Vi har några saker som vi skulle vilja göra innan årsskiftet, men det ser i dagsläget inte ut som att det kommer att bli av p.g.a. vår ekonomiska situation. En av sakerna som vi skulle vilja göra är att skaffa en bättre bil. Mikaels Volkswagen Passat är nästintill fallfärdig och kommer med största sannolikhet att bli icke godkänd på besiktningen i oktober. Han överväger att sälja den och skaffa en barnanpassad Volvo (jag har tjatat om en familjebil). 
 
En annan sak som vi skulle vilja göra är att skaffa hus. Jag har ingenting emot att bo i lägenhet, men jag vill att våra barn (om vi får några) skall ha samma möjligheter som jag hade när jag var liten. Jag kunde t.ex. leka på gården utan att behöva känna mig iakttagen, jag kunde kolla på tv sent om kvällarna utan att det gjorde någonting, jag kunde lyssna på hög musik utan att grannarna kom och klagade osv. Jag vill inte vara den som stör... Nu handlar det dock inte bara om att jag inte vill störa grannarna. Jag vill ha ett hus av den anledningen att det känns lättare, bekvämare och mer tryggt. Jag vill ingenting hellre att vi alla skall känna oss trygga. Jag säger inte att vi inte är det här (jag skulle utan tvekan kunna uppfostra våra barn här då det är ett lugnt och fint område), men det känns som sagt bättre med hus. 
 
8 månader var det, ja! 





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?