Romantisk middag
Publicerat den

Mikael har idag, eller rättare sagt ikväll, blivit bortskämd Han fick ett häfte med kärlekscheckar av mig till alla hjärtans dag (eller var det i födelsedagspresent?), men han har glömt bort dem p.g.a. att han har lagt dem i bokhyllan i vardagsrummet... Jag tyckte att det var dags att vi gjorde någonting alldeles extra och eftersom vi skall på bio på söndags fick det bli romantisk middag med dessert. Tanken var att han skulle få äran att välja det sistnämnda, men det blev jag som fick göra det. Jag hade stora svårigheter med att välja och det slutade med att jag gick på säkra kort och valde någonting som vi har ätit förut. 
 
Det blev hemmagjord potatisgratäng, lövbiff och sallad med grekisk dressing till middag. Jag dukade i ordning med en rödrutig duk, en bukett gula rosor (som han fick av mig i måndags), tända ljus och kärlekschecken. Hur mysigt som helst! Mikael sade att det var det godaste han har ätit på väldigt länge Vi kollade på tv en stund medan vi smälte maten och väntade på att desserten skulle bli klar. Jag bakade en dajmkladdkaka med jordgubbar. Jag har oturen att vara känslig mot bakverk som innehåller kakao (jag blir illamående och kan ibland få ont i magen), men jag struntar i det och äter det ändå. Vem gillar inte choklad?
 
Kvällen har varit hur underbar och mysig som helst. Det här kommer vi utan tvekan att göra om! Nästa gång tycker jag dock att Mikael kan få skämma bort mig. Han har blivit väldigt bortskämd den här veckan. I måndags fick han som sagt en bukett gula rosor och en chokladkaka, idag blev han bjuden på romantisk middag och på söndag skall vi på bio. Han har det bra, han 
 





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?