"Pappa tycker att du är fin!"
Publicerat den

Jag var med om någonting roligt på praktiken idag. Jag stod och plockade med varor på barnavdelningen när en pappa kom in med sin son. Någon meter ifrån mig stod en stor kartongbit (med ett utskåret hål så att man kan sticka in huvudet) med en bild på Askungen på ena sidan och Spindelmannen på andra. Pojken stack in huvudet så att han såg ut som Askungen medan pappan tog ett kort med sin mobiltelefon. Han vände sig mot mig och frågade vad Cinderella heter på svenska och jag svarade med ett leende.

Pappan och sonen gick vidare mot herravdelningen medan jag gick iväg och plockade med några tröjor längre ner i avdelningen. Pojken kommer springande, stannar och säger:"Pappa tycker att du är fin!". Pappan kommer runt hörnet, hämtar sonen, säger:"Gud, vad pinsamt..." och går iväg. Jag tyckte att det var roligt till jag fick höra av en kollega att han har gjort likadant mot andra kvinnor i min ålder. Nästan så att man börjar undra om han utnyttjar sin son med förhoppningen om att han skall få till det... 





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?