På visit i Smedjebacken
Publicerat den

Vi har varit en vända till Smedjebacken idag. Mamma och pappa var här på fika i söndags, tror jag att det var, och vi bestämde innan de åkte hem att det var vår tur att åka och hälsa på dem. Det blev just idag p.g.a. att det var hockey på tv kl.16:00 och det var ett perfekt tillfälle för att göra hemmagjord pizza. Jag gillar i normala fall inte hemmagjord pizza, men det är inte så att jag vägrar äta det. Jag tycker bara att det inte är lika gott som på pizzeria. 
 
Vi var i Smedjebacken vid lunchtid. Jag satte mig i vardagsrummet och tittade på tv med mamma en stund medan Mikael spelade med Elias. När mamma gjorde i ordning pizzan passade vi på att knata iväg till Konsum för att köpa någonting att dricka. Jag kunde inte hålla mig från att köpa med godis också. Det blev en påse tuttifrutti och en påse Polly Rocks med choklad, lakrits och citron. Jag tycker att Ni skall prova den om Ni inte redan har gjort det! Jag älskar den med lakrits. Jag blev dock besviken över att det var citron och inte vit choklad. Det hade varit helvetiskt gott. Jag kommer utan tvekan att köpa den fler gånger 
 
Jag är inte särskilt intresserad av hockey och inte Mikael heller. Det blev av den anledningen hemfärd i periodpaus. Vi fick umgås med folket iallafall Det är så trevligt så. Jag har inte så mycket mer att säga om dagen mer än att vi kom hem för någon timme sedan. Jag ville egentligen bara tipsa om Polly Rocks, men det blev lite mer en så.
 
Hejsvejs!





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?