En cykel, tack!
Publicerat den

Jag måste seriöst skaffa en cykel! Jag springer runt och plockar hela dagarna och mina fötter har nu börjat säga ifrån. Mikael har fått hämta mig från praktiken hela veckan och han sade senast idag att han inte kan passa upp på mig hela tiden. Han menade ingenting illa. Han tycker bara att vi inte skall göra det till en vana med tanke på att bensin inte är billigt och att det bara tar en halvtimme att gå hem. Jag har ingenting emot att gå annars (jag går in till praktiken varje morgon), men det är inte det lättaste när man har avdomnade hälar och blåsor på tårna. Det hade varit bättre för fötterna om jag hade haft arbetsskor och en cykel. Hur lång tid det kommer att ta innan jag har något utav det kan jag inte svara på. Jag skall höra med mamma om hon har några arbetsskor att låna ut. Jag kommer inte klara av det här om jag skall behöva gå i klackar...



Elina

Usch då, varför har du klackar? Kan tänka mig att det gör ont i fötterna, inte skönt att gå i det en hel dag (speciellt inte när man knappt sitter ner nångång). När jag praktiserade på Gina Tricot i gymnasiet försökte jag komma ihåg att byta skor nästan varje dag, typ converse ena dagen, (platta) stövlar andra, converse igen, stövlar med pytteliten klack osv. Kul att du trivs iaf! Ta hand om fötterna ;)

Svar: Jag älskar klackar och har bara klackskor hemma. Jag har tack och lov fått låna två stycken par arbetsskor av mamma (har inte hunnit skriva om det), så nu mår fötterna betydligt bättre. :)
Louise Hedblom



URL: http://elinahedin.blogg.se


Elina

Förstår det, samma här, men jag får så fruktansvärt ont bara efter en partykväll så att stå en hel dag finns liksom inte i min värld haha, därför jag frågade ;) Men va bra! :D



URL: http://elinahedin.blogg.se


sarah koch

det var lite så jag med tänkte =) och jag tor han kan ha den mycker långer den om andra )



URL: http://www.nattstad.se/uslakocken




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?