Första dagen på praktiken
Publicerat den

Jag bara älskar min praktikplats! Jag har blivit placerad på barnavdelningen (jag fick välja vart jag skulle börja och har nu blivit kvar) och det passar mig utmärkt med tanke på att jag älskar barn Det är nästan magiskt att gå och plocka med barnkläder hela dagarna och man blir så varm i kroppen när man drömmer sig bort, drömmer om en egen familj. Jag arbetar inte på barnavdelningen enbart p.g.a. att jag älskar barn, men det är såklart den största anledningen. En annan anledningen är att jag vill lära min om kläder i alla former och storlekar. Jag skulle vilja arbeta på både barn-, dam- och herravdelningen, men jag börjar med det här och ser vart det leder. Jag måste komma in i rutinerna och lära mig hur det går till i butiken först. 
 
Jag har fått göra en hel del idag, men det är ingenting som jag ser som negativt. Jag har hellre flera saker att göra än ingenting alls. Vad är det jag får göra da? Jag får packa upp varor på lagret, larma varor, sortera varor i butiken, storleksmarkera kläder med storlekstejp, stå i provrummet (vid disken), städa och hjälpa kunder. Det är roligare, men jobbigare att praktisera här än jag trodde. Mina fötter är halvt döda och det gick så långt att jag idag efter stängning (jag är i butiken från öppning till stängning, kl.10-18) att jag fick be Mikael att komma och hämta mig med bilen. Det tar i vanliga fall en halvtimme att gå hem, men det hade säkert tagit det dubbla om jag hade varit tvungen att gå. Jag har nämligen fått blåsor på tårna och hälarna är bortdomnade. Jag får dock skylla mig själv av den anledningen att jag har haft klackskor på mig hela dagen (jag har inga riktiga arbetsskor ännu). Jag tror att kroppen är ovan och att det kommer att bli bättre bara jag får arbeta några dagar och skaffar bättre skor. 
 
Kan det inte bli tisdag så att jag får knata iväg till praktiken igen? Det är sååååå roligt 





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?