Det går framåt
Publicerat den

Vad glad man blir när saker och ting går i rätt riktning! Jag har inte fått jobb, men det går bättre och bättre på praktiken. Jag får ständigt höra att jag är duktig, att jag är snabb och att jag har koll. Det är särskilt roligt att chefen har lagt märke till det, annars hade hon inte frågat om jag vill vara med på inventeringen nästa vecka (som förövrigt kommer att vara i ca 3 timmar, har jag fått höra).
 
Igår fick jag arbeta på damavdelningen för första gången. Jag gjorde bort mig också  En kvinna kom och frågade om vi hade några svarta jeans. Jag svarade att jag var osäker, men jag visade henne var byxorna hängde. Hon kunde inte hitta några svarta jeans och lämnade butiken. När hon hade gått såg jag vart dem hängde... Precis bakom ryggen på henne! De syntes dock inte av p.g.a. att jag hade ställt en ställning med kläder i vägen. Nu vet jag vart dem är iallafall. Imorgon kommer jag att återgå till barnavdelningen, som jag annars skall vara på. Jag fick byta över dagen p.g.a. att den har blivit ommöblerad. 





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?