Att du har mage
Publicerat den

Jag fick lov att gå hem från praktiken vid lunchtid idag p.g.a. att min mage inte vill som jag vill. Jag har haft problem med njurarna i många år (jag tror att det är medfött) och jag känner av det varje dag, men det är sällan som min vardag blir lidande av det. Den här dagen har dock varit jobbigare än vanligt av den anledningen att jag har haft smärtsamma magknip. Jag har inte kunnat göra annat än att sitta på toaletten och hålla tummarna för att det skall gå över. Hur roligt är det på en skala? 
 
Jag är inte den som brukar bli sjuk, men det kändes dumt att stanna kvar och riskera att smitta övriga medarbetare eller kunder. Jag misstänker att det är njurarna som spökar, men det skulle kunna vara någonting annat. Jag tvivlar dock starkt på det... Det viktigaste är väl att det går över och att det dröjer innan jag drabbas av skiten igen.
 
Ni skall inte behöva stå ut med mitt toalett- och magknipsprat mer. Jag ville bara säga att det här var första gången på 7 år som jag har varit tvungen att gå hem från praktiken - för en skitsak, rent ut sagt! Det känns mindre bra, men vad gör man när man inte mår helt hundra? Min handledare höll med om att det var lika bra att gå hem och vila, så det skall jag göra resten av dagen. Det kan hända att det blir långhelg för min del, men jag klagar inte. 





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?