Varför mamma är inlagd på sjukhus
Publicerat den

Nu skall Ni få veta hur det står till med mamma, varför hon är inlagd på sjukhus. Jag vet inte om jag får avslöja exakt vad det är som har hänt, men jag kan säga som så att hon har genomgått en operation som kommer att förändra hennes liv till det bättre (därav hon fick en blomma av oss). Hon var velat göra det här länge och idag var det dags. Hon var ensam under själva ingreppet, men fick besök av mig och Mikael en timme efter att hon vaknat. Hon var väldigt trött och hade ont i såret. Jag blev något tårögd när jag såg henne och jag fick kämpa för att inte gråta. Lilla mamma Det är skönt att veta att hon bara kommer att ha ont såhär i början, att smärtan är värt det i slutändan.
 
Hon kommer att vara inlagd till på onsdag om det har gått bra. Det verkade som att det hade gjort det, men jag skall hälsa på henne imorgon iallafall (vi hann bara  hälsa på henne i några minuter idag p.g.a. att jag kom hem sent från praktiken). Det kan vara skönt med annat sällskap än de man delar rum med. 





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?