Slitsam dag
Publicerat den

Jag tycker att det är roligt att ha många bollar i luften, men det är tråkigt när man skall behöva vara hemifrån i nästan 12 timmar p.g.a. det. Jag började dagen med att gå till praktiken (det är min sista vecka…). Jag klev utanför dörren kl.09:20 och var på plats en halvtimme senare. Det kom in en leverans på morgonen, som det brukar göra på måndagar (leveranser kommer på mån-, tis- och torsdagar). Jag älskar leveranser av den anledningen att majoriteten av lådorna som kommer in på lagret innehåller barnkläder, som innebär att jag har mycket att göra. Jag är hellre överröst med arbetsuppgifter än att sitta och vänta på att någonting skall hända…


Jag stod i provrummet en stund innan jag gick igenom rean på barnavdelningen. Vi är numera inne på säsong 6 och skall därmed rea ut säsong 4. Jag har utgått ifrån en lista, precis som på damavdelningen, där det står vilka varor som skall sättas ned i pris och vad de skall kosta. Det är hur många varor som helst som skall vara med på rean (mestadels vinterkläder, skjortor och långkalsonger). Det var t.o.m. en kund, en gammal dam, som kom och frågade vad det var för fel på långkalsongerna på pojksektionen eftersom de var så billiga (10:-). Jag sade att det inte var några som helst fel på dem, utan att de hade blivit nedsatta i pris p.g.a. att de tillhör en föregående säsong. Ett fynd, tyckte hon.


Det har varit en helt vanlig dag på praktiken. Jag blev dock tvungen att smita iväg några minuter tidigare än vanligt av den anledningen att Mattias som är gymvärdsansvarig på Friskis&Svettis ville komplettera några saker med mig. Han skickade ett sms vid lunch där han skrev att han glömde gå igenom några saker med mig senast och undrade om jag kunde svänga förbi i början av veckan. Jag svarade att jag kunde komma förbi ikväll och det blev bestämt att jag skulle komma dit kl.18:00. Jag trodde att han bara ville komplettera vad det nu var han hade glömt (påpeka att gymvärdarna måste dra sina träningskort innan varje pass och visa vart material till maskinerna finns), men icke. Jag blev ombedd att hålla i dagens pass. Det gick bra även om jag höll på att glömma det första man skall göra när man kommer till gymmet: kontrollera att det finns papper på rullarna och sprit i flaskorna. Jag måste komma ihåg det nästa gång eftersom jag skall arbeta ensam. 

Jag älskar att vara på praktiken och på Friskis&Svettis, men det är tröttsamt att vara hemifrån i nästan 12 timmar. Mikael blev orolig över att det hade hänt någonting och ringde runt kl.19. Jag hade glömt att berätta att jag skulle komma hem senare ♥ Jag har bara varit hemma i några minuter och jag känner att jag skulle behöva äta någonting, men det är ingen idé då det kommer att förstöra min sömn (jag kan inte äta sent). Det kanske är lika bra att hoppa i säng direkt? Det är nackdelen med att komma hem sent, man hinner inte mer än att kliva innanför dörren innan det är dags att gå och lägga sig... Man kan bara hoppas att jag får rikligt med sömn inatt. Det kan behövas efter 2 år med sömnproblem.






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?