Njurbäckeninflammation
Publicerat den

Kommer Ni ihåg att jag var hemma från praktiken p.g.a. magsmärtor i slutet av oktober? Jag sade att jag trodde att jag hade ett medfött problem, men det har jag inte. Jag fick idag veta att jag hade njurbäckeninflammation som 5-åring (jag minns att jag hade svåra smärtor i underlivet, men jag trodde att det var en svår urinvägsinfektion). Om man har njurbäckeninflammation måste man snabbt behandlas med antibiotika, annars kan bakterierna nå njurarna. Jag vet inte vad som hände, om jag fick behandling för sent eller om jag inte fick någon alls, men jag fick hur som helst skada på mina njurar. Låt oss säga att de skall arbeta 50 % var. Hos mig arbetar den ena 55 % och den andra 40 % (mamma får rätta mig om jag säger fel). Resultatet av det är att jag inte kan tömma blåsan som man skall och att jag, oftast, inte kan uträtta båda behoven på samma toalettbesök. Jag måste vänta några minuter emellan. Jättejobbigt! 
 
Jag har i alla år varit medveten om att njurarna inte fungerar som de skall, men det dröjde hela 17 år innan jag fick veta exaktvad som har gett upphov till problemet... Bra, va? 





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?