Hur kan de inte ha råd?
Publicerat den

Det verkar inte som att det blir någon anställning på H&M (jag räknade inte med det heller). Jag arbetade på nedervåningen en stund idag och började prata med en kollega om det här med vad jag skall göra när praktiken är slut. Jag sade att jag inte vet säkert, men att det ser ut som att jag måste praktisera igen och att det med största sannolikhet blir någonting som har med ledarskap inom idrott att göra med tanke på att jag läste det på gymnasiet. Jag sade att jag också är intresserad av att vara kvar på H&M, men att jag förstår om det inte finns behov av fler medarbetare. Hon svarade att det finns behov, men att företaget inte har råd att anställa. Hur kan ett företag som går med en sådan enorm vinst påstå att de inte har råd (jag menar i det stora hela, inte bara butiken i Falun)? Jag förstår inte det...
 
Jag måste erkänna att jag är något besviken av den anledningen att jag har gett allt jag har kunnat (med de kunskaper jag har) de senaste veckorna, men syftet med praktiken var att samla på sig erfarenhet... inte att bli anställd. Nej! Jag är glad över att jag har sökt några distanskurser. Jag trodde inte att jag skulle säga det efter att jag gick in i väggen i våras, men jag tycker att det skall bli roligt att studera igen. Jag har saknat den teoretiska delen av hälsa.



Carro - 22år och 2barnsmamma

Sv: hahha, jaaa... :) Jag byter mer än gärna!!
Så frustrerande ju!



URL: http://norbergcaroline.blogg.se




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?