Barnpassning
Publicerat den

Dagens barnpassning gick hur bra som helst. Jag kom till Friskis&Svettis som avtalat, men när jag klev in i barnrummet sade funktionärerna (som var 16 år och 17 år gamla...) att man skall vara på plats en halvtimme innan så att man hinner skära upp frukt till barnen och plocka fram ritblock. Jag kunde dock inte se någon frukt och jag kan inte minnas att det hade kommit några barn när jag klev in i rummet, men jag är inte hundra procent säker. 
 
På barnpassningen var det fem barn och fem funktionärer (två ordinarie och tre som ville prova). Jag var den som var äldst och det märktes nästan av den anledningen att jag var den som tog initiativ att leka med barnen. Funktionärerna och de som hade blivit kallade satt vid stora bordet och pratade medan alla barn förutom ett satt och tittade på Bamse. Det var ingen som höll barnen sällskap (en ordinarie funktionär satt på soffkanten en stund och pratade kort med en flicka, men hon gick därifrån och satte sig vid bordet för att prata med mig och de andra två som provade på), så jag satte mig i soffan och tittade med dem. 
 
När avsnittet var slut frågade jag om det var någon som ville rita med mig. En flicka (samma som funktionären pratade med) sade att hon ville. Vi satte oss vid det stora bordet och efter en stund kom en av pojkarna som satt bredvid mig i soffan och signalerade blygt att han ville sitta i mitt knä. Jag tyckte att det var jättegulligt med tanke på att han inte hade sagt ett ljud på hela tiden som han var där, men att han var så bekväm att han kunde sitta i en okänd persons knä. Det kändes jättebra, som om han kände sig trygg med mig. Han verkade gladare och gav ifrån sig roliga ljud när vi satt och ritade. Jag kunde inte göra annat än att le 
 
Jag skall prata med verksamhetschefen i veckan om hur det har gått och jag kommer säga att jag absolut vill bli barnpassare. Jag vet att jag skulle passa utmärkt som det. 





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?