You should be proud of me. I know I am.
Publicerat den

Jag är så jävla stolt över mig själv! Det känns som att jag äntligen har kommit igång med skolarbetet och det kan vara ett resultat av gårdagens möte. Jag har under de senaste veckorna varit hemma väldigt mycket och de är ingenting som jag är stolt över. Jag har rent av haft ångest över det och det har gjort att jag har haft svårt att koncentrera mig. Det känns dock betydligt bättre nu när jag har fått klartecken från bland annat rektorn om att det är okej att jag studerar hemifrån. Jag lämnade i eftermiddags, till min förvåning, in två stycken uppgifter. Det händer i vanliga fall inte... Jag har även påbörjat två andra uppgifter som dessutom är av högsta prioritet - den ena skall vara inlämnad senast söndag och den andra skall vara inlämnad senast nästa fredag.

Det känns i dagsläget som att det inte är helt omöjligt att komma på banan och lämna in alla uppgifter i tid. Jag skall dock försöka att inte ta ut någonting i förskott, utan det är hårt arbete som gäller de närmsta veckorna. Jag är inne på slutspurten nu och om jag fortsätter såhär så kommer jag att stå som segrare!





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?