Outdoors
Publicerat den

Jag pratade tidigare under dagen om att jag planerade en liten utflykt. Det skulle egentligen vara en överraskning, men eftersom hjärtat inte har mått hundra procent bra den här veckan avslöjade jag vid lunchtid att vi skulle ha en picknick på Djärkneberget. Jag sade att vi kunde stanna hemma om han hellre ville det, men han sade att det kunde vara skönt att komma ut en stund - särskilt när det var sådant vackert väder ute Jag ville att vi skulle ta med oss någonting ordentligt att äta eftersom vi inte hade ätit någonting annat än tårta, men han sade att man inte skall bli mätt när man är på picknick så det fick bli kladdkakemuffins och ballerinakakor. Det blev dock ingen muffins för min del eftersom jag blir dålig (illamående och, i värsta fall, magknip) av bakverk som innehåller kakao eller blockchoklad.

Det blev ingen långvarig picknick av den anledningen att hjärtat tyckte att det var en aning kyligt ute. Han hade endast capribyxor och ett linne på sig (det marinblåa som han fick av mig). Det var strålande solsken, men det blåste en aning. Det kan hända att vi satt på ett dumt ställe, men det hade säkerligen inte spelat någon roll. Han hade utan tvekan velat gå hem samma tid oavsett om vi hade setat på berget, på gräsmattan eller i skogen. Vi var hemifrån i cirka tjugo minuter, skulle jag chansa på.

Jag har varit på dåligt humör ikväll på grund av att ingenting blev som jag hade planerat. Hjärtat fick ingen frukost på sängen, vi hade en väldigt kortvarig picknick, vi åt ingen mat under hela dagen m.m. Jag har känt mig så värdelös och misslyckad, men hjärtat påstår att han har haft en bra dag - vilket är huvudsaken. Det är hans födelsedag och säger han att den har varit bra har den varit bra, eller?





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?