Get well soon
Publicerat den

Jag ber om ursäkt för min frånvaro. Det har varit väldigt jobbigt de senaste två dagarna av den anledningen att hjärtat har varit hemma från jobbet på grund av att han har mått psykiskt dåligt. Han har under en längre period haft så kallade hjärnspöken och han har nu lyckats inbilla sig saker som att han inte är värd mig, att jag inte kan älska honom eftersom alla andra är så mycket bättre, att han inte har någonting att komma med jämfört med alla andra, att man inte skall skaffa barn med någon som honom m.m. Jag har ingenting emot att han har sina dåliga dagar (det har vi alla!), men det är väldigt jobbigt att se honom så dyster Det här är ingenting som kommer att påverka vårat förhållande, men jag kan inte låta bli att vara rädd för att hjärnspökena skall resultera i att han lämnar mig. Han säger att jag inte har någonting att vara orolig för (han älskar mig idag, imorgon och föralltid), men det är svårt när man har blivit så otroligt fäst vid någon. Jag älsker verkligen den här karl

Det som har varit allra jobbigast är att hjärtat har varit som en zombie samtidigt som jag inte har fått någonting gjort. Jag planerade att arbeta med minst tre stycken uppgifter, men jag har inte ens lyckats arbeta med en! Jag har en hel del att göra framöver!





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?