So close!
Publicerat den

Vilken dag! Det har varit strålande väder ute och det har gått över förväntan i skolan. Jag brukar egentligen bedriva hemstudier på torsdagar, men eftersom vi skulle ha muntlig redovisning av slutprojektet i naturkunskap B hade jag inget annat val än att närvara. Det gjorde dock ingenting eftersom jag kunde slå två flugor i en smäll och ha muntlig redovisning i historia under samma lektion. Jag började med den muntliga redovisningen i historia och det var inte fullt så svårt som jag hade trott. Jag skrev under förmiddagen små kom ihåg-lappar, men det visade sig vara onödigt arbete eftersom min lärare endast ville att jag skulle analysera och reflektera över den senaste skriftliga uppgiften. Jag är duktig på sådant, så det var ingen större ansträngning. Vi diskuterade slutbetyg efter att vi var klara och jag har som väntat nått mitt mål Det har jag gjort i människan socialt och kulturellt, hälsopedagogik samt projektarbete också (fick veta det vid lunch). Jag väntar nu på besked om religion A, projekt och företagande, naturkunskap B och samhällskunskap B.

Jag har ingenting särskilt att säga om den muntliga redovisningen i naturkunskapen mer än att det gick bra. Det känns skönt att ha blivit av med alla muntliga redovisningar. Nu har jag endast två stycken skriftliga uppgifter (skall vara inlämnade senast imorgon) och ett prov kvar. SEN ÄR JAG KLAR!






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?