Wohoooo!
Publicerat den

God morgon, allesammans! Jag har sovit jättedåligt inatt, men det gör ingenting eftersom det under gårdagskvällen meddelades att jag fick MVG på projektarbetet och onsdagens muntliga redovisning av Röda Korset. Jag anade att det hade gått bra och det hade det uppenbarligen. Det betyder att jag kommer att få högsta betyg i projektarbete - eventuellt i projekt och företagande eftersom de går hand i hand. Jag har i helgen lämnat in en uppgift, vilket innebär att jag har fem stycken kvar. Jag kan dock bli klar med två, eventuellt tre, stycken idag om jag arbetar på bra.

Jag brukar inte vara vaken vid den här tiden, men idag skall jag till vårdcentralen för att diskutera bland annat stresshantering. Jag mår inte längre dåligt eftersom jag vet att jag kommer att hinna med det som skall göras innan fredag. Det känns därför som att det är onödigt att prata med en läkare om någonting som har försvunnit, men det kan vara bra att diskutera och få råd om vad man skall göra om det i framtiden kommer tillbaka.

Efter att jag har varit på vårdcentralen är det planerat att jag skall ta en vända på stan för att bli klar med kampanjplaneringen. Jag skall intervjua en butikschef eller en butiksägare och ställa frågor angående butikens kampanjer - hur man förbereder dem, hur man marknadsför butiken osv. Jag hoppas att någon har tid att svara eftersom uppgiften skall vara inlämnad imorgon....!





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?