I'm almost there!
Publicerat den

Jävlar i helvete vad jag är stolt över mig själv! Jag blev klar med projektarbetet inatt och det är nu inlämnat i väntan på rättning. Jag vågar inte ta ut någonting i förskott, men det känns som att chanserna är goda att jag uppnår mina mål i kursen. Jag kommer utan tvekan att göra det i samhällskunskap och historia (A-kurserna), men jag håller tummarna för att jag kommer att göra det i fler. Jag har räknat ut att jag kan nå mina mål i alla kurser utom en. Vad det är för betygsgrad jag arbetar mot är det endast jag som vet, men det ser i dagsläget lovande ut.

Det som återstår att göra innan jag kan säga att jag är klar med skolan är sex stycken småuppgifter och fyra stycken muntliga redovisningar. De skall vara inlämnade och framförda senast fredag, vilket innebär att jag måste göra minst en uppgift om dagen. Det är inte helt omöjligt, men om jag skall klara av det måste jag ägna all min tid och energi framför datorn. Det finns inte utrymme för misstag, så det gäller att jag är allert och arbetar lika bra som jag har gjort den senaste veckan. Jag vet att jag klarar det här!





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?