Friday night
Publicerat den

Det har varit en lugn dag med shopping och fredagsmys Vi var en sväng till Erikslunds i eftermiddags på grund att att jag behövde inhandla plackers, men det slutade med att vi handlade saker inför studenten: papperstallrikar, pappersmuggar, serpentiner, ballonger och servetter. Det som återstår inför den stora dagen är att inhandla maten, ordna sittplatser till gästerna (vi blir elva stycken och vi har endast platser till hälften) och välja skor.

Vi passade på att svänga förbi Clas Ohlson och Pickaboo på hemvägen. Jag hade aldrig varit inne på Pickaboo förrän idag. Jag var helt enkelt tvungen att se vad det var för sorts butik. Jag kan säga så mycket som så att det första intrycket inte var särskilt bra. Det såg ut som att det bara såldes skit (om man får uttrycka det så), men jag ändrade genast uppfattning när vi kom in på avdelningen med inredning. Jag hittade tonvis med saker som jag skulle vilja ha i vårat kommande hus!
Jag kommer utan tvekan att åka dit fler gånger - och nästa gång får det gärna följa med någonting hem.

Det har inte hänt så mycket mer idag. Jag har arbetet med projektarbetet och det känns som att det är på god väg att bli klart! Det ser ut som att jag kan komma att bli klar imorgon kväll.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?