Please, hire me!
Publicerat den



Jag har länge haft ångest inför det här med att arbeta. Jag skulle inte ha någonting emot att ha ett arbete (snarare tvärtom), men jag har varit och är rädd för att ingen skall vilja anställa mig på grund av att jag endast har en gymnasieutbildning. Det verkar dock som att det inte är alla arbetsgivare som har utbildning som krav. Jag hittade ett sådant arbete under förmiddagen och det klickade direkt när jag läste beskrivningen: Vill du jobba på en av världens största gymkedjor? Curves i Västerås söker träningscoacher med energi! Vi ser helst kvinnliga sökande då de som tränar här är kvinnor. Vi söker dig som motiveras av att se andra lyckas. Det är meriterande om du har träningsbakgrund.

Det är en deltidstjänst som innebär försäljning av medlemskap, stå i receptionen, cirkelcoachning (cirkelträning) och övriga förekommande uppgifter på ett gym. Jag är som gjord för den här tjänsten! Jag har i snart två år haft funderingar på att arbeta på ett gym - antingen som instruktör eller receptionist. Jag har skickat in en ansökan och det enda som återstår nu är att vänta. Det stod inget sista ansökningsdatum i annonsen, så jag förmodar att de kallar till intervju på löpande band. Jag hoppas att de kommer att kontakta mig. Jag skulle bli sååååå glad!

Jag vill. Jag vill. JAG VILL!





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?