I'm coming home!
Publicerat den

Det verkar som att vi äntligen har kommit överens om vart vi skall/vill bosätta oss! Mikael säger att det märks att jag vill tillbaka till Falun och efter att ha visat bilder på Herrhagen (området som jag bodde i) kan han tänka sig att söka arbete i eller utanför staden. Vi skall hälsa på mina föräldrar första lördagen i juni eftersom det är marknad den helgen. Vi kommer att passa på att svänga förbi minneslunden och de områden som jag har lagt som förslag. Han vill att vi skall bo i en mindre stad och i ett barnvänligt område. Jag håller tummarna för att han fastnar för Herrhagen eftersom det är trevliga människor som bor där, det är ett lugn och mysigt område, det finns en lekpark längre ned på gatan (om jag inte minns fel), det finns en matvarubutik i närheten, det är nära till stan samtidigt som det är nära till skogen. Perfekt! Jag vill inte ta ut händelserna i förskott, men det känns som om att vi kommer att köra på det här. Det enda som återstår att göra är att registrera Mikael på Kopparstaden så att vi kan sätta honom som medsökande under mitt konto, prata med hans chef och kika efter arbeten.

PS! Hjärtat sade igår att han vill att jag säger hans namn oftare. Det händer aldrig eftersom han inte gillar sitt namn. Han föredrar att man säger Micke, men jag vill inte kalla honom det eftersom det inte är det han heter
Han har gått med på att jag kallar honom vid tilltalsnamn (det är så mycket finare!) och han kommer hädanefter att heta Mikael här i bloggen.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?