Happy birthday
Publicerat den

Grattis på 24-årsdagen, älskade Hjärtat sitter för närvarande och spelar medan jag väntar på att håret skall torka så att jag kan knata iväg till affären och inhandla det sista som återstår inför vår lilla utflykt. Jag kommer inte att avslöja vad det är vi skall göra eftersom hjärtat brukar vara härinne och kika emellanåt, men jag kan säga som så att det är tur att det är fint väder ute!

Hjärtat valde att kliva upp för två timmar sedan. Jag hade gärna sovit en stund till eftersom det blev en sen kväll igår, men jag gjorde honom sällskap i vardagsrummet så att han inte skulle känna sig ensam. Han skulle egentligen ha blivit överraskad med frukost på sängen, men han sade att han inte ville äta i sovrummet eftersom man tenderar att smula ned - särskilt i sängen. Han gjorde i ordning tre stycken smörgåsar med jordnötssmär och en kopp kaffe.

När han hade smällt i sig den något icke-lyxiga frukosten var det dags för presentöppning. Han hade tre stycken paket som väntade - ett litet, ett medelstort och ett stort. Det lilla paketet innehöll choklad, det medelstora innehöll tre stycken linnen (han hade önskat sig ett och fick tre) och en tavla innehållande tre stycken bilder på Mirandanallar (eller tatty teddy som de heter på engelska). Det var en nalle respektive en text på vardera bild. Den första bilden säger "Din nyckel öppnade mitt hjärta", den andra bilden "Om jag fick en blomma för varje gång du gör mig glad skulle jag ha en trädgård att vandra i förevigt" och den tredje bilden "Lycka är att vakna vid din sida". Han fick en födelsedagspresent i förskott för någon månad sedan också. Han önskade sig en kalender (han fick denna) och eftersom jag inte ville ge honom en när i princip halva året hade gått så fick han den direkt.

Nej, nu skall jag borsta håret och äta frukost så att vi kan äta tårta. Hjärtat vägrar inviga tårtan innan jag har fått i mig någonting ordentligt.
Gullig han är





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?