Birthday cake
Publicerat den
INGREDIENSER
1 paket köpt tårtbotten
3 dl Arla vispgrädde
1 paket jordgubb- eller chokladfromage (ett lager)
4-5 portioner Ekströms Vaniljkräm
150-200g krossad ananas
DEKORATION
1 paket svenska jordgubbar
3 st kiwi
Resterande vispgrädde
GÖR SÅ HÄR:
1. Vispa grädde, fromage och vaniljkräm i varsin bunke. Låt stå i kylskåpet.
2. Skiva jordgubbar och kiwi.
3. Lägg bottenlagret på en tallrik och häll på vaniljkrämen.
4. Sprid krossad ananas jämt på krämen och lägg på det andra lagret av tårtbotten.
5. Ta fram fromagen och fördela jämt på det andra lagret.
6. Lägg på sista brödet och ta fram grädden. Fördela grädden jämt på tårtans topp och kanter.
7. Lägg på jordgubbarna och kiwin på tårtan.
8. Ställ i kylskåpet i minst en halvtimme innan servering.