You are suppose to wear me
Publicerat den

Den efterlängtade studentklänningen kom idag. Jag hann dock inte glädjas av den särskilt länge av den anledningen att hjärtat sade att han anser att den är alldels för sexig. Han kom med påståendet att majoriteten av de män som kommer att vara på ceremonin garanterat kommer att spana in mig och han tackade ironiskt för det. Det var inte speciellt trevligt eftersom jag verkligen ville ha den här klänningen, men jag vill samtidigt inte att han skall vara svartsjuk eftersom jag vet hur jobbigt det kan vara - för den som är den svartsjuke. Jag vill att han skall vara positiv gentemot min student samt vara nöjd med mina klädval, vilket han inte är för närvarande.

Jag har valt att skapa en auktion på tradera av den anledningen att det känns som att det är lika bra att sälja den. Jag har sagt att jag kan införskaffa ett par svarta leggings som inte är genomskinliga och han har motvilligt gått med på det, men jag vill inte att han skall vara missnöjd överhuvudtaget utan jag vill att han skall vara lika nöjd som jag. Det kan hända att ingen kommer att buda på den, men det är inte hela världen. Jag kan eventuellt behålla den och använda den vid mer passande tillfällen - t.ex. när man har blivit bortbjuden på middag hemma hos någon, vid jul, om man någon gång får för sig att gå ut och dansa osv. Jag är iaf på spaning efter en annan klänning. Vilken färg samt typ det blir har jag ingen aning om, men det är som med allt annat: det återstår att se.



Johanna

Förlåt mig men jag tycker faktiskt att du själv ska bestämma vad du ska ha på studenten. Det är ju din dag & du försökte ju faktiskt till och med kompromissa med ett par leggings som inte var genomskinliga :/ Tycker din sambo gör lite fel här, för som sagt.. det är din dag & du försökte gå halva vägen... :)



URL:


..

Jag håller med ovanstående. Din sambo ska inte bestämma vad du har på dig för kläder. Trivs du i den och gillar den så är det klart att du ska ha den.



URL:


Sara H

Låter som ingen vidare bra start på förhållandet om jag ska vara ärlig =/. Studenten är en stor dag för dig, säger som ovanstående att du ska helt klart få bestämma själv vad du vill ha på dig.



URL: http://sarishaglis.webblogg.se/


Sara H

Sv: Ok , ja det är ju bra att han vill träna bort det, men vi båda har erfarenhet av svartsjuka killar.. Det kan bli tufft, men jag hoppas han tar sig över det och att han under tiden är snäll mot dig. Inte bra om han börjar ta kontroll över dig.



URL: http://sarishaglis.webblogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?