Where are my keys?
Publicerat den

Jag skulle ha varit i skolan efter lunch, men det slutade med att jag fick stanna hemma av den anledningen att jag inte kunde hitta mina hemnycklar. Hjärtat hade tagit hand om dem under gårdagen när vi var ute och promenerade en sväng. Han hängde dock aldrig tillbaka dem i nyckelskåpet, vilket resulterade i att jag misstänkte att han hade lyckats få med sig dem till jobbet och eftersom han har svårt att gå ifrån bestämde jag mig för att vara hemma. Det är idiotiskt att lämna lägenheten olåst! Det visade sig olyckligtvis att han hade lagt dem i en av sina jackor - som hängde hemma i hallen! Jag tyckte att jag hade letat igenom alla fickor, men tydligen inte. Jag får försöka hålla reda på dem själv i fortsättningen...



Sara H

Ok. Men vissa av de utbildningar som jag har kollat på kräver genomfört högskoleprov =/ Det är lite synd faktiskt. Men man kanske ska söka ändå :)



URL: http://sarishaglis.webblogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?