We don't know if it's going to work
Publicerat den

Jag skulle egentligen ha varit i skolan under förmiddagen, men jag fick i måndags lov att meddela min lärare om att jag inte skulle ha möjlighet att närvara på lektionens första två timmar pga. att jag hade en bokad tid på Fysiokliniken. Jag var inte särskilt nervös inför behandlingen i och med att jag har provat akupunktur tidigare, utan jag var snarare nyfiken över hur det skulle kännas att bli stucken med nålar i huvudet - med tanke på att skallen är relativt hård! Det gick lyckligtvis bra, men det gjorde en aning ont när sjukgymnasten satte i samt skruvade på den nål som satt på vänster sida av pannan. Det var nästan så att jag blev orolig, men han sade att det inte är ovanligt att det är obehagligt eller rent av gör ont. Nästa gång kan det vara på en annan punkt.

Behandlingen gick relativt snabbt (cirka en halvtimme), vilket var skönt. Det här var dock inte första och sista gången, utan Dan sade att det säkerligen kommer krävas uppåt fem behandlingar innan man kan avgöra om det har givit ett resultat eller inte. Jag skall tillbaka redan på måndag igen.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?