They make me feel naked
Publicerat den

Denna eftermiddag valde vi att spendera på stan av den anledningen att hjärtat skulle svänga förbi arbetsförmedlingen medan jag planerade att påbörja en uppgift i praktisk marknadsföring (som innebär att man skall fotografera skyltfönster) samt klippa topparna.

Klockan hade precis passerat två när vi skildes åt. Jag gick raka vägen in på Hair Fashion där frisörskan i kassan sade att jag skulle få vänta i cirka fyrtio minuter innan de kunde ta emot mig, men det visade sig att en annan medarbetare hade blivit klar tidigare och skulle vara ledig till kl.15 - då det egentligen var tänkt att jag skulle klippas. Det innebar att de startade direkt.

Kvinnan som stod i kassan när jag kom in började med att platta mitt hår. Vi pratade en stund och hon sade bland annat att hon gillade min utväxt (min naturliga hårfärg), vilket var intressant eftersom kvinnan som klippte mig sade tvärtom - att hon gillade den chokladbruna färgen. Jag konstaterade när jag satt i stolen att jag har tröttnat på att färga håret och det slutade med att jag sade att jag skall spara ut min naturliga färg. Det kommer dock att se förjävligt ut under tiden, men det gör ingenting så länge det blir bra i slutändan!


Jag verkligen älskar långt hår och min största farhåga inför dagens besök var att de skulle ta av för mycket, vilket de i mina ögon också gjorde. Jag har dock förståelse för det eftersom det först och främst var slitet, men det såg ut som ett upp- och nedvänt V om man lade håret på ryggen. Det har blivit så pga. att jag klippte page för två år sedan - som jag lät växa ut. Nu ville de jämna till det och det togs därför någon centimeter extra. Gud, vad jag känner mig naken! Det är dock en tröst att veta att det växer ut snart igen. Här är resultatet, för den som är intresserad.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?