I don't know how much more I can take
Publicerat den

De senaste veckorna har varit väldigt jobbiga av den anledningen att det är väldigt stressigt i skolan - alla släpande uppgifter (bland annat i distanskursen) samt mina höga ambitioner kan vara en bidragande orsak till att jag har konstant ångest! Det har emellanåt varit så illa att jag har gått hem från skolan, sjukanmält mig eller brutit ihop. Det sistnämnda gjorde jag senast idag på grund av att det känns som att jag är på väg att gå in i väggen - tack vare att det helt enkelt har blivit för mycket. Det handlar numera bara om en tidsfråga!

Jag försöker att se det från den ljusa sidan: det är endast tre månader kvar till studentexamen. Det är dock den tanken som ger mig ångest. Tre månader är ingenting ur ett studieperspektiv. Hur skall vi hinna med det som är kvar på bara några veckor?! Jag hoppas att jag skall lyckas komma på en lösning som minskar stressen och som eliminerar ångesten i största möjliga mån, men det ser väldigt mörkt ut av den anledningen att det är svårt att slappna av när uppgifterna blir fler och fler samtidigt som tiden rusar iväg. Jag måste iaf göra någonting och det är snart!





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?