I'll get there
Publicerat den


Jag har eventuellt kommit på en lösning som kan minska den stress och ångest som har förföljt mig under de senaste månaderna: veckomål! Det har inte varit aktuellt tidigare av den anledningen att jag helt enkelt inte har haft en tanke på det. Det var inte förrän idag som det slog mig att det kan underlätta eftersom det innebär större valmöjligheter samtidigt som man kommer till insikt med hur mycket man måste arbeta med respektive uppgift för att bli klar i tid. Jag gjorde ett arbetsschema förra året som innebar att jag antecknade vilka dagar jag skulle arbeta med den och den uppgiften. Det gick förhållandevis bra, men det fungerar inte i längden på grund av att risken är stor att man blir rastlös av att arbeta med samma uppgift under en hel dag. Det är lättare och framför allt roligare om man kan variera och byta när man känner för det, men ändå hålla sig till sitt schema.

Jag är osäker över om det kommer att hjälpa, men jag skall göra ett helhjärtat försök i hopp om att jag skall hinna med det som är kvar.






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?