Four and a half centimetres
Publicerat den

Ni som kikar förbi emellanåt kommer säkerligen ihåg att jag har pratat om att jag vill gå ner i vikt. Jag började söndagen den 10:e juni och hade min första vägning slash mätning denna morgon innan frukost. Jag har, till min förvåning, gått ner ett kilo och blivit nästan fem centimeter mindre - ett kilo och en halv centimeter ifrån mina första delmål (jag har delmål vad gäller vikt och delmål vad gäller antalet centimeter)! Det hade jag aldrig trott med tanke på att jag fuskade så in åt helvete de första sju dagarna (den första veckan är svårast både vad gäller motion och kost...). Jag har dock varit duktig de resterande dagarna - bortsett från dagens undantag: Mikael överraskade mig med en glassdessert bestående av vaniljglass, vispad grädde, riven choklad, jordgubbar och hemmagjorda maränger Vilken underbar karl jag har. Han kan, han.
 
Jag har inte kommit igång med träningen ännu av den anledningen att jag vill koncentrera mig på kosten de första veckorna. Jag väljer att ta itu med det största problemet, som är kosten, innan jag börjar motionera i den utsträckning jag vill. Jag har hittills dansat i två timmar och promenerat raskt i tjugo minuter, men mer (mycket mer) skall det bli!



Följare

Hur går träningen/viktnedgång ?

Svar: Det har stått stilla de senaste månaderna p.g.a. stress och flytt, men nu skall jag försöka att komma igång på allvar. Jag kommer t.ex. att starta en viktminsknings- och hälsoblogg i veckan som kommer :) Mer info om det imorgon.
Louise Hedblom



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?