Svar på kommentar
Publicerat den




Det handlar inte om att de inte meddelade mig om ändringen utan det handlar om en principsak. Det är inte en kotte som har reagerat när jag har sagt, föreslagit eller frågat någonting genom åren
(det är ingen som har brytt sig rättare sagt) och det är i mina ögon dåligt. Jag vet att man inte kan gilla alla och att det kan vara svårt att acceptera en person som kommer in i åk.2, men det skadar inte att försöka se till så att alla känner sig som en i gänget. Jag säger inte att man måste vara vän med alla utan vad jag menar är att det kan vara en god idé att involvera alla i aktiviteter, inte utelämna information (som i den här situationen) med mera.

Jag ville inte medverka på champagnefrukosten, men jag övervägde det för mina klasskamraters skull. De verkade dock inte intresserade av att ha mig där och det var en av anledningarna till att jag valde att strunta i det. Varför skall jag ställa upp för deras skull när jag inte vill? Jag kan inte vara andra till lags hela tiden.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?