Shabby chic
Publicerat den

Idag har mina föräldrar varit här på besök. De hämtade ett köksbord med tillhörande stolar, en kökssoffa och en datorstol som vi inte längre behöver. Mikael tog med sig sitt köksbord och en större datorstol ifrån lägenheten i Halmstad senast han var ner. Vad skall vi med dubbla uppsättningar till? Jag hade dock gärna behållt kökssoffan, men pappa ville absolut inte att jag skulle måla den vit och klä om den (den är enligt honom helig då vi fick ärva den av mormors man som numera är död). Den hade passat perfekt i hallen i den kommande lägenheten! Det blir att söka efter en begagnad i Shabby chip-stuk på till exempel Blocket. I love it!

Nästa gång mina föräldrar kommer på besök skall vi ägna oss åt någon form av aktivitet. Nu hann vi enbart kolla en stund på tv, äta tacogratäng (som förövrigt blev väldigt plaskig på grund av att Mikael köpte Philadelphiaost light och lätt crème fraiche) och packa ut möblerna i släpkärran. Jag skulle vilja bowla, spela minigolf eller se en film på bio. Mamma har dock föreslagit Västerås flygmuseum och en sväng till ikea - mamma älskar ikea medan pappa älskar allt som har med helikoptrar och flygplan att göra. Vi får se vad det blir





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?