He's coming home!
Publicerat den

Mikael skulle ha varit hemma för tre och en halv timme sedan, men bilen började krångla efter halva vägen så han fick lov att stanna på en mack i Oxelösund (om jag minns rätt. Han sade att ha var i Boda borg och det är enligt Eniro i Oxelösund) för att ladda batteriet till mobiltelefonen. Han använder navigationssytemet och det är svårare att hitta till Västerås om mobiltelefonen är död plus att det är bra om han kan använda den ifall han skulle behöva komma i kontakt med någon.
 
Jag kan ingenting om bilar, men Mikael påstår att ett av däcken riskerar att ramla av på grund av att någonting sitter fel eller löst. Han kommer att bli upphämtad av en gemensam kompis om det skulle vara så att däcket ramlar av. Det känns bra att veta att han kommer hem på ett eller annat sätt. Han beräknas att vara i Västerås runt midnatt om allt går som det skall. Han måste åka i 40-50km/h för att vara säker på att bilen håller. Jag som vill krama om mitt hjärta nu!





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?