Hair all over the place
Publicerat den

Jag har haft funderingar på att göra någonting med håret, men jag har ingen aning om vad. Jag har varit inne på att skaffa en frisyr med mer volym, införskaffa en locktång eller kapa av håret. Jag verkligen älskar att vara långhårig, men det kan vara a pain in the ass sometimes. Någonting av det värsta som finns är när det ser ut att vara slitet eller flottigt, när man får det i ansiktet eller munnen när det blåser, när det är i vägen om nätterna, när man inte vet vad man skall göra med det osv. Det hade varit så mycket lättare att bara göra sig av med skiten, men det är dumt att göra någonting förhastat. Jag har gjort det alltför många gånger och ångrat mig....

Vad brukar Ni göra med håret när Ni har tröttnat på det?



Emma - mamma till ebba

Jag brukar dra upp håret i en hästsvans mest när jag tröttnar på det. Förut när jag hade så långt så att man kunde göra en fläta, gjorde jag en "sne" fläta .. Det är enkelt och super snyggt! Vill att mitt hår ska växa snabbare (även om det växt en bra bit sen jag klippte av mig håret i december) så jag kan ha det igen! Nu kan jag bara ha två flätor bakom varje öra, eller hur man ska säga det. Gör jag en enda med allt hår blir det ca 5cm lång och ser super rolig ut, haha!



URL: http://Emmaeskola.devote.se




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?