When everything goes wrong
Publicerat den

Jag har varit på dåligt humör hela dagen! Jag fick ett mail av Kopparstaden under morgonen som sade att lägenheten som vi tackade ja till för två och en halv vecka sedan har blivit uthyrd till någon annan. Jag förstod till en början inte varför, men efter att ha funderat en stund ringde klockan: vi skulle ha skickat in papper om inkomst eller ringt senast igår, men vi hann aldrig göra det. Jag trodde inte att det skulle vara några problem att prata med marknadsavdelningen en dag senare än avtalat, men jag hade som vanligt fel... Jag pratade med marknadsavdelningen idag innan lunch och förklarade hela situationen, men det gjorde ingen skillnad utan de sade att vi måste anmäla intresse som alla andra (det är förståeligt, men surt). De poängterade att det är säkrast att höra av sig om man vet eller misstänker att papprena kommer att dröja. Jag vill inte att det skall behöva bli såhär igen, så jag kommer utan tvekan att höra av mig regelbundet och uppdatera Kopparstaden.
 
Mikael fick sina arbetsgivarintyg igår eftermiddag och vi kopierade dem på biblioteket idag (a-kassan vill ha originalen. Han kopierade de för sin egen del ifall det skulle vara någonting). Han skickade in dem så snart kuvertet var frankerat. Jag passade på att lämna in min ansökan på vuxenutbildningscentrum medan vi ändå var på stan. Nu är det bara att vänta och se hur det går. Mikael borde ha ett besked i slutet av månaden som senast (det skall inte behöva ta så lång tid....) och jag kommer att få antagningsbeskedet i början av september.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?