Scream out loud
Publicerat den

Jag var sekunder från att ringa polisen nu ikväll. Jag satt i vardagsrummet och kollade på tv när jag plötsligt hörde en duns (det lät som balkongen bredvid) följt av en kvinna som skrek som en stucken gris. Jag var helt säker på att hon blev misshandlad, men hon skrek inte mer än tre gånger. Jag ville dock inte strunta i det med tanke på att har blivit misshandad själv (det var aldrig någon som knackade på dörren och frågade vad som stod på eller ringde polisen de gånger som jag skrek), utan jag tog telefonen som låg på vardagsrumsbordet och gick ut på balkongen. Jag kikar ut genom fönstret och ser en blond kvinna komma gåendes. Hon gick mot sin bil, men vände och stannade nedanför grannens balkong. Hon pratade med kvinnan som skrek, men jag kunde inte höra exakt vad de sade. Jag minns bara att jag hörde den blonda kvinnan säga till kvinnan som skrek att hon skulle bete sig som en kvinna. Hon nämnde någonting om droger också, så jag antar att det hela handlade om det.
 
Jag ringde aldrig polisen, men jag hade utan tvekan gjort det om det hade behövts. Nästa gång jag hör någonting blir det att knacka dörr och fråga vad som står på!





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?