Nu kör vi!
Publicerat den

Det blev inget plus i juli heller. Jag fick mens en dag senare än beräknat. Jag kände av en svag smärta på kvällen samma dag som den var beräknad och det var då jag förstod att den var på väg. Jag är en aning besviken, men jag förstod att vi misslyckades med tanke på att jag inte hade avvikande symptom (som jag inte har innan mens) som tydde på att jag var gravid.

Vi har bestämt att vi verkligen skall gå in för det månaderna som kommer och vi menar det den här gången! Jag skall bland annat börja använda mina ägglossningstester och äta kosttillskott varje dag (jag har varit dålig på det innan...) medan Mikael skall äta bär som skall vara bra för spermierna (jag såg det på Sex Education). 
Vi kommer inte längre att ha sex när vi känner för det eftersom det uppenbarligen inte fungerar, utan nu kommer vi att ha sex var tredje dag i hopp om att det hjälper.
 
 

Det här inlägget är publicerat i efterhand
(2013-09-15)






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?