Let us hope for the best
Publicerat den

Jag fick ett mail från Kopparstadens marknadsavdelning idag. En kvinna vid namn Frida skrev att de har mottagit hjärtats inkomstunderlag, men att de saknar uppgifter från mig och uppmanar mig att skicka in de så snart som möjligt. Jag svarade att jag inte har några uppgifter att skicka på grund av att jag är arbetslös. Vad tror Ni inte att hon säger då? Hon säger att hon måste neka oss lägenheten om vi inte har någon som kan stå med på avtalet. Jag bad om att få återkomma efter att ha pratat med mamma. Hon står som borgensman på avtalet som vi har på vår nuvarande lägenhet, så jag hoppades att det inte skulle vara några problem med tanke på att jag aldrig har slarvat med hyran, eller behövt låna pengar till den, och det var det inte heller. Jag är duktig på att spara och hantera pengar och jag tror att hon vet det. Tack mamma
 
Kopparstaden skall bara prata med mamma och göra en kreditupplysning på oss alla innan vi kan skriva kontrakt. Det tar sig!





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?