BIM. Dag 29
Publicerat den

Jag skall ha min mens idag, men som det är nu känns det som att den kommer att utebli någon dag till. Jag brukar vara väldigt öm i livmodern och ha en ljusbrun flytning dagarna innan mensen kommer, men jag har inte märkt någonting den här månaden. Jag har gjort fyra stycken graviditetstester den här veckan och alla har varit negativa. Jag har dock aldrig testat med morgonurinen...

De senaste testerna, två stycken, gjordes idag. Jag läste inte ordentligt i bruksanvisningen. Det stod att man skulle doppa det digitala testet i urinen i minst 20 sekunder, men jag fick det till att man skulle doppa det i 5 sekunder (jag råkade läsa fel del). Det verkade dock inte göra någonting med tanke på att den vanliga stickan jag använde också visade negativt. 

Den längsta menscykeln jag har haft sedan vi bestämde oss för att vi vill ha barn var på 32 dagar. Jag är idag på dag 29, så det kanske är bäst att avvakta tills på onsdag och göra ett test då - om mensen inte har kommit. Jag måste komma ihåg att använda morgonurinen isåfall!
 
 

Det här inlägget är publicerat i efterhand
(2013-09-15)






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?