Anniversery
Publicerat den

Den sista hyresavin för lägenheten i Västerås är nu betald. Det känns konstigt, men bra! Jag kan inte fatta att jag efter fem års längtan äntligen skall flytta tillbaka till Falun (och med världens bästa karl) Jag tror och hoppas på att vi kommer att få ett underbart liv tillsammans i staden. Jag är i och för sig övertygad om att vi kommer att få ett underbart liv tillsammans i allmänhet, men jag tror stenhårt på att det är Falun som kommer att vara vårat hem, ljuva hem. Det har det varit för mig i alla dessa år iallafall. 
 
Jag har bott i Västerås i två år idag och det skall på ett sätt bli tråkigt att flytta härifrån (alla minnen som har skapats här), men det känns som att det är dags att slå sig till ro och skapa minnen någon annanstans. Jag vill bo någonstans där jag kan uppfostra mina barn om jag får några, någonstans där jag kan gå utanför dörren och känna mig trygg. Det gör jag inte här av flera anledningar... Nu är det bara fyra veckor kvar innan vi flyttar! 
 
Ps. Bilderna i föregående inlägg är på lägenheten i Falun, men det hoppas jag att Ni förstod.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?