We're not getting back together
Publicerat den

Det var någon som undrade om det är så att jag inte kommer att bli tillsammans med Dennis igen och det stämmer mycket riktigt. Vi har kommit överens om att inte ge det en sista chans av den anledningen att vi har olika värderingar samtidigt som vi har olika mål med våra liv. Han vill bland annat satsa på en militär karriär och njuta av att han äntligen har blivit vuxen medan jag vill bilda familj inom en snar framtid och eventuellt satsa på en idrottskarriär efter det - antingen som utövare eller ledare.

Den största anledningen till att vi har beslutat att det är såhär det får bli är åldersskillnanden samt våra livserfarenheter. Jag har bland annat hunnit med att göra saker som Dennis inte ens har haft en tanke på och det påverkar ett förhållande mer än man tror. Likadant med åldersskillnaden - även om tre år inte anses vara så mycket. Det var det dock för oss i och med att det var jag som var den äldre. Man säger att kvinnor mognar snabbare än män och vi kände av det båda två. Vi är dessutom inte kära i varandra (och har inte varit på länge), utan vi misstänker att vi övervägde att ge det en sista chans av den anledningen att vi kommer väldigt bra överens samt att vi passar väldigt bra ihop. Det innebär dock inte per automatik att man skall ha ett förhållande, utan man kan vara vänner lika gärna - särskilt i en situation där det har varit struligt pga. att man vill olika saker. Vi skils lyckligtvis som väldig goda vänner i och med att vi fortfarande tycker väldigt bra om varandra. Någon återförening kommer det däremot inte bli, utan vi har sagt att vi skall gå vidare med våra liv.






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?