Three weeks and a birthday
Publicerat den


Det blev en tidig uppstigning denna morgon av den anledningen att mina föräldrar fick för sig att väcka oss i form av att skicka (ett varsitt) sms där de grattade mig på födelsedagen. Väckarklockan skulle ha gått av stapeln bara trettio minuter senare, men eftersom jag är väldigt lättväckt samt att jag har svårt att somna om när jag väl har slagit upp mina blå valde vi att snooza en stund innan vi drog på oss kläderna för att knata iväg till praktiken.

Vi har länge sagt att det skulle vara roligt om Micke kunde göra mig sällskap samt se mig in action, så vi bestämde att det fick bli idag. Det blev dock en väldigt icke-ansträngande lektion av den anledningen att eleverna önskade byta ut innebandyn mot badminton - som jag annars skulle ha varit ansvarig för. Vi kände oss en aning rastlösa/uttråkade och frågade därför två elever om de ville spela mot oss. Det gjorde det så gärna och det var så roligt, så.
Vi spelade lektionen ut och efter det var Micke tvungen att bege sig, tråkigt nog. Det dröjde lyckligtvis inte särskilt många timmar (en och en halv) innan jag fick gå hem och pussa på honom - och njuta av födelsedagen till fullo.

Det är idag tre veckor sedan jag blev tillsammans med Micke och det är en av anledningarna till att jag inte förväntade mig att han skulle köpa någonting i födelsedagspresent. Jag blev därför väldigt förvånad när han sade att han utöver gårdagens ville ge mig ytterligare fyra stycken! De första två hörde ihop: en brödkniv och ett knivställ som man hänger på väggen (en magnet som man sätter knivarna mot). De andra två var en tatty teddy-nalle och ett par örhängen - som påminner om dessa. Presenterna kommer utan tvekan att komma till användning. Tack så mycket, hjärtat.


Det som återstod av dagen ägnade vi åt att laga mat (potatisgratäng och fläskfilé) samt bara njuta av varandras sällskap. Det har varit en underbar födelsedag - så mycket kan jag säga.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?