Svar på kommentar
Publicerat den




Vi har aldrig diskuterat detaljerna kring mitt förhållande med Micke och det kommer att fortsätta så eftersom han inte har med det att göra. Det må vara så att vi en gång i tiden älskade varandra, men det hände någonting på vägen som gjorde att vi gled isär samt att kärleken rann ut i sanden. Vi skulle ha separerat redan när det var tal om det första gången (november -10), men av olika anledningar valde vi att skjuta på det. Vi har inte varit kära i varandra på över sex månader och det var inte någonting som skedde över en natt, utan det var en lång process - som uppstod pga. att vi ville olika saker.

Det är många som anser att det går väldigt fort fram när det kommer till mig och Micke, men det skall understrykas att det inte är jag som har föreslagit att han skall bosätta sig här utan det är han själv. Jag har sagt att det är han som får ta initiativ till saker och ting (oavsett vad det gäller) samtidigt som jag säger ifrån om det är någonting som inte känns bra för min del.

Man brukar säga att man skall tänka först och agera sen, men jag har under mina år insett att livet handlar om att chansa och våga ta risker. Det skadar givetvis inte att ha en reservplan samt vara förberedd, men det känns som att vi människor har en tendens att tänka för mycket - någonting som jag gjorde när jag var tillsammans med Dennis. Varför skall man behöva vänta med eller rent av strunta i saker som man verkligen vill, enbart för att någon annan tycker att det är för tidigt? Det är endast de inblandade som kan avgöra vad som känns rätt eller inte.

Det må vara så att jag har varit med om en del, men det är fortfarande mina val och jag som skall leva med mina beslut. Jag vet att ni bara vill väl, men ni behöver inte vara oroliga för mig - det är inte jag.
Det är klart att man skall vara försiktig, men jag orkar inte vara på min vakt alltför mycket längre (eftersom det är orsaken till att jag har mått dåligt i tidigare förhållanden). Jag vill inte leva kvar i det förgångna, utan jag vill fokusera på framtiden. Njuta av min partner. Njuta av livet.



Hannah

Är du gravid???



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?