Not what I expected
Publicerat den

Det blev en tidig uppstigning denna morgon av den anledningen att det vankades besök i eftermiddags. Det var nämligen så att mina föräldrar var här för att fira min födelsedag i efterskott. De hade med sig bullar och kakor, men vi gjorde en fuling och bakade chokladbollar samt att jag kilade iväg till affären under gårdagen för att köpa gifflar och ballerinakakor - då mamma har en tendens att köpa sådant som jag inte tycker om. Typiskt, va? Det var dock i princip ingenting som gick åt, utan vi fick lov att kasta det mesta i och med att det som lämnades kvar inte föll oss i smaken. Slöseri kan man tycka, men vad skall man göra? Dumt att slänga i sig onyttigheter, som man dessutom inte gillar, enbart för att det inte skall gå till spillo.

Det var som väntat trevligt, men det sades inte särskilt mycket. Mamma brukar i vanliga fall vara väldigt duktig på att prata, men inte idag. Det kändes nästan som att de ignorerade Micke, vilket jag innerst inne vet att de inte gjorde utan det kan vara svårt sådär i början. Det sades t.ex. inte särskilt mycket när jag fick träffa hans mamma och bror. Jag förmodar att det blir bättre när man har träffats några gånger.




Ansa (mamsen)

Inte var det meningen att någon skulle känna sig ignorerad. Det var bara en sån dag där vi inte pratade så mycket. Micke verkar vara en riktigt trevlig kille. Felet kanske var att vi fikade i vardagsrummet med tv:n på, den stal en del uppmärksamhet. Kram på er :)



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?