Everything's alright
Publicerat den

Det blev en tidig uppstigning denna morgon av den anledningen att jag skulle infinna mig på vårdcentralen kl.08:45 - för undersökning av huvudet. Det utfördes en rad olika tester, men man kunde inte hitta någonting avvikande mer än att pulsen var en aning hög. Det är dock ingenting som är farligt, men jag skulle ändå vilja göra någonting åt det.

Någonting som jag däremot inte behöver oroa mig för är blodtrycket. När jag undersöktes på barnmorskemottagningen för snart tre veckor sedan låg det på 114/95, men idag hade det sjunkit till 110/70. Det innebär att det, med största sannolikhet, var p-pillerna som orsakade höjningen. De konstaterade iaf att det jag drabbats av är ovanligt, men att jag inte behöver vara orolig över att det skall vara någonting allvarligt. Jag var nämligen rädd för att det skulle vara en tumör eller liknande, men då hade resultatet av testerna sett ut på ett annat sätt. De misstänker att jag har muskelspänningar och remitterade mig till en sjukgymnast där jag skall få genomgå akupunktur. Det återstår dock att se om det fungerar - om det inte gör det skulle jag komma tillbaka till vårdcentralen.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?